Ξανά στη «σκιά» του Μέσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο [λίστα] - iefimerida.gr

Ξανά στη «σκιά» του Μέσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή δεδομένων περιελάμβανε η λίστα με την αξία των ποδοσφαιριστών στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Διεθνές Κέντρο Αθλητικής Μελέτης.


Η έκπληξη δεν ήρθε όσον αφορά την πρωτιά αλλά τον παίκτη, ο οποίος αυτή την στιγμή ακολουθεί τον Λιονέλ Μέσι. Αυτός λοιπόν δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά ο Εντεν Αζάρ, ο οποίος αφήνει τον Πορτογάλο στην 3η θέση της σχετικής λίστας. Ο Μέσι κοστολογείται περίπου στα 250 εκ. ευρώ ενώ τον ακολουθεί ο Βέλγος με ένα ποσό κοντά στα 130 εκ. ευρώ. Περίπου 15 εκ. ευρώ πιο φθηνός παρουσιάζεται αυτή την στιγμή ο Ρονάλντο ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν οι Νεϊμάρ, Αγουέρο, Στέρλινγκ, Πογκμπά, Κόστα και Σάντσες.

Για να αποδώσουν την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή, λήφθηκαν υπόψη κάποια συγκεκριμένα ατομικά κριτήρια όπως η ηλικία, η θέση, το συμβόλαιο με το σύλλογο, οι διεθνείς συμμετοχές, η εμπειρία και η απόδοση μέσα στο χρόνο αλλά και κάποια ομαδικά κριτήρια όπως η διοργάνωση, το επίπεδο δυσκολίας, τα αποτελέσματα και η εκπλήρωση των στόχων.

Αναλυτικά η λίστα με τις τιμές σε λίρες

Ξανά στη «σκιά» του Μέσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο [λίστα] | iefimerida.gr 0
Ξανά στη «σκιά» του Μέσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο [λίστα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ