Μηλιός: Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις και να μην πληρώσει το ΔΝΤ - iefimerida.gr

Μηλιός: Η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις και να μην πληρώσει το ΔΝΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέο χτύπημα προχώρησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Απλωταριά» της Χίου όχι μόνο τάχθηκε υπέρ της καθυστέρησης πληρωμών των δόσεων στο ΔΝΤ αλλά και αποχώρηση από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα όπως υποστήριξε ο κ.Μηλιός η καθυστέρηση πληρωμών όχι μόνο δεν σημαίνει Grexit αλλά θα διώξει το ΔΝΤ από την Ελλάδα και έναρξη των διαπραγματεύσεων για την "αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Παράλληλα αναφέρει πως το επιχείρημα για την αποχώρηση της Ελλάδας από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων «μέχρις ότου αποσυρθούν οι παράλογες απαιτήσεις της άλλης πλευράς» ο κ. Μηλιός θα είναι ότι «οι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου σέβονται τη λαϊκή βούληση μόνο όταν εξαναγκάζονται να το κάνουν».

Ο κ. Μηλιός ασκεί κριτική, τέλος, σε ορισμένους από τους διαπραγματευτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης λέγοντας ότι «δεν διαπραγματεύεσαι δηλώνοντας ότι αποδέχεσαι "το 70% του Μνημονίου"» ενώ υποστηρίζει ότι το ζήτημα της καθυστέρησης πληρωμών θα έπρεπε να τεθεί από τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν «ο λαός ήταν στους δρόμους στηρίζοντας την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ