Θέλει τον Γούτα ο Αγιαξ - Στο 1 εκατ. ευρώ η τιμή πώλησης από τη Σκόντα Ξάνθη - iefimerida.gr

Θέλει τον Γούτα ο Αγιαξ - Στο 1 εκατ. ευρώ η τιμή πώλησης από τη Σκόντα Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κινηθεί αστραπιαία προλαβαίνοντας άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα επιθυμεί ο Αγιαξ. Η ολλανδική ομάδα φέρεται έτοιμη να κατεθέσει πρόταση στην Σκόντα Ξάνθη, η οποία ζητά κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της θρακιώτικης ομάδας, αποτέλεσε μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος μετρώντας 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ. Ολυμπιακός και ΑΕΚ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους αρκετούς μήνες πριν χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση προς την Σκόντα Ξάνθη, κάτι που είναι διατεθειμένος να το κάνει ο Αγιαξ. Το τμήμα σκάουτινγ του ολλανδικού συλλόγου, είχε τσεκάρει από τον Ιανουάριο τον Έλληνα άσο και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα η πρόταση για την απόκτησή του. Ο «Αίαντας» άλλωστε θεωρείται ένα από τα καλύτερα κλαμπ σε επίπεδο τέτοιων ηλικιών, διατηρώντας σταθερά την πολιτική επένδυσης σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημητρης γουτας Σκόντα Ξάνθη Άγιαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ