Ο Ολυμπιακός βλέπει Φραν Εσκριμπά για προπονητή - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός βλέπει Φραν Εσκριμπά για προπονητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βίτορ Περέιρα αποτελεί παρελθόν και στον Ολυμπιακό... τρέχουν για να πάρουν τον επόμενο προπονητή, τον 5ο στη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ.

Ο στόχος των Πειραιωτών, όπως μεταφέρει το sdna, είναι να καταλήξουν σε έναν προπονητή που θα έχει την φιλοδοξία και την “δίψα” να ανεβάσει ένα σκαλοπάτι ακόμη τους “ερυθρόλευκους”, ειδικά στην Ευρώπη παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και αξιοποιώντας την δυναμική του συλλόγου.

Η αγορά της Ισπανίας είναι αυτή που κυριαρχεί για τους “ερυθρόλευκους”. Δεκάδες είναι οι προπονητές που έχουν προταθεί, πολλοί αυτοί που έχουν ηδη βολιδοσκοπηθεί απο τους ανθρώπους της ομάδας με την πειραική ΠΑΕ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για τις τελικές της κινήσεις. Αυτό που προκύπτει πάντως απο τις πληροφορίες που διαρρέουν και απο την πλατεία Αλεξάνδρας είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει οριστικό φινάλε στην υπόθεση του προπονητή ώστε στην συνέχεια να ολοκληρωθούν και οι πρώτες μεταγραφές απο το εξωτερικό για τις οποίες έχει γίνει η προεργασία αλλά όπως είναι λογικό θα τεθούν και στην διάθεση του νέου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός βλέπει Φραν Εσκριμπά για προπονητή | iefimerida.gr 0



Το όνομα του Φραν Εσκριμπά, του τεχνικού της Έλτσε την τελευταία 3ετια είναι αυτό που φαίνεται να βρίσκεται σε θέση οδηγού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “ερυθρολεύκων”. Ο Εσκριμπά στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Ελτσε έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο που έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρισκόταν στην λίστα της Σεβίλλης στην περίπτωση που ο Εμερι αποχωρούσε.

Ο Εσκριμπά αναμένεται να αποχωρήσει απο την Ελτσε η οποία ταλανίζεται απο σοβαρά οικονομικά προβλήματα που την φέρνουν όπως όλα δείχνουν στον υποβιβασμό με τους 'ερυθρόλευκους” να έχουν κάνει ήδη την κίνηση του και να αποφασίζουν άμεσα αν θα κλείσουν την θέση με τον Εσκριμπά. Είναι χαρακτηριστικό πως και στην Ισπανία που καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα για τους υποψήφιους προπονητές του Ολυμπιακού υπάρχει δημοσιεύμα απο την ιστοσελίδα superdeporte που αναφέρει πως ο Εσκριμπά είναι το φαβορί έχοντας ως ανταγωνιστές τους Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, Χουάντε Ράμος και Χάβι Γκράθια. Και όντως για την περίπτωση του Χάβι Γκράθια οι “ερυθρόλευκοι' έχουν ασχοληθεί με τον τεχνικό της Μάλαγα να είναι ιδιαίτερα ζεστός και να περιμένιε την τελική απόφαση (και κίνηση) των πρωταθλητών Ελλάδας. Ίσως μάλιστα αν ο Γκράθια δεν είχε περάσει στο παρελθόν απο τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας να είχε ήδη επιλεγεί, όμως αυτό αποτελεί ένα μειονέκτημα για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Κατά πόσον βεβαίως θα παίξουν ρόλο θα το μάθουμε σύντομα. Για τον Χουάντε Ράμος είχε γίνει μια κρούση αλλά τα δεδομένα δείχνουν δύσκολα αυτή την στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητή φραν εσκριμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ