To 50-50 της παραμονής Δέλλα στην ΑΕΚ και οι μέρες που περνούν [βίντεο] - iefimerida.gr

To 50-50 της παραμονής Δέλλα στην ΑΕΚ και οι μέρες που περνούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ έφερε χθες την τρίτη σερί ισοπαλία της στα πλέι οφ της Football League και αυτή συνέπεσε με την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κατηγορία.

Ετσι, η ΑΕΚ μετά την άνοδο πέτυχε και τον στόχο της πρωτιάς στην Football League και ανεβαίνει στην Super League με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μετά από μια δύσκολη και επίπονη διετία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο έχουν πολλά «ανοιχτά» ζητήματα στο φινάλε της χρονιάς. Και ανάμεσα τους το σημαντικότατο ζήτημα του προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά τα όσα είπε χθες στο ΟΑΚΑ τα άφησε όλα «ανοιχτά» και μάλιστα αφήνοντας μια... αρνητική γεύση στο φινάλε των όσων είπε με την στάση του.

Η διοίκηση Μελισσανίδη ακόμη δεν έχει αποφασίσει και μοιάζει τούτο ξεκάθαρο. Όσο οι μέρες περνούν ο Δέλλας δεν είναι κοντά στην παραμονή του (από 20 Μαϊου άνοιξε το θέμα μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου), ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει, οι μεταγραφές το ίδιο και ο προπονητής δεν συμμετέχει.

Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς – Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ήδη οι πρώτες κινήσεις του δικεφάλου έχουν γίνει (Σιμόες, Γκάλο, Ανδρεόπουλος) και άλλες είναι στα σκαριά (Βάργκας).

Ο Δέλλας διακρίνει ότι δεν συμμετέχει στις διεργασίες της νέας ΑΕΚ και διαβλέπει και ο ίδιος ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό πια να αποχωρήσει. «Κοντά στο 50-50» είπε «κιτρινόμαυρος» αξιωματούχος σήμερα το πρωί στο iefimerida. Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να το κάνει ότι η ΑΕΚ δεν ξέρει ακόμη...

Ο κόσμος (στην πλειοψηφία του) ψηφίζει Δέλλα, σε κάθε εντός έδρας ματς χειροκροτείτε θερμά και δείχνει πια ότι θέλει να στηρίξει ένα παιδί της ΑΕΚ στον πάγκο της στην Super League και ειδικά μετά από μια σεζόν που στα περισσότερα ματς η ομάδα του προσέφερε αυτό που ήθελε.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και η απόφαση πλησιάζει. Πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ