Πάει Τουρκία ο Περέιρα για τη Φενέρ - Ρεμί Γκαρντ στέλνουν οι Γάλλοι στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Πάει Τουρκία ο Περέιρα για τη Φενέρ - Ρεμί Γκαρντ στέλνουν οι Γάλλοι στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση δεν έχει βγει όμως είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός και ο Βίτορ Περέιρα δεν θα συνεχίσουν μαζί. Ο πορτογαλικός Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 46χρονος προπονητής φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε. Σήμερα μάλιστα θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Πάει Τουρκία ο Περέιρα για τη Φενέρ - Ρεμί Γκαρντ στέλνουν οι Γάλλοι στον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 0
Πάει Τουρκία ο Περέιρα για τη Φενέρ - Ρεμί Γκαρντ στέλνουν οι Γάλλοι στον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 1

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αναζητά προπονητή, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Περέιρα. Εκτός από την ισπανική αγορά, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και προς τη Γαλλία, κάτι σχεδόν αναμενόμενο αφού με την παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά στη διοίκηση αυτό μοιάζει απολύτως δικαιολογημένο. Ο Ρεμί Γκαρντ είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Γκαρντ υπήρξε προπονητής της Λιόν για τρία χρόνια μέχρι πέρυσι ενώ το όνομά του ακούγεται και για τη Νιουκάστλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ