Πάτησε χορτάρι ο Μανιάτης μετά από 80 ημέρες [εικόνα] - iefimerida.gr

Πάτησε χορτάρι ο Μανιάτης μετά από 80 ημέρες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν 80 ημέρες από την ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Γιάννης Μανιάτης και ο παίκτης του Ολυμπιακού «πανηγύρισε» την επιστροφή του στα γήπεδα με ποδοσφαιρικό παπούτσι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

H αποθεραπεία του Γιάννη Μανιάτη στον χιαστό εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά στο θεραπευτικό κέντρο της Ρώμης με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να ολοκληρώνει το πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πλέον να ξεκινά το στάδιο της προετοιμασίας στο γήπεδο. Φορώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από σχεδόν 2,5 μήνες, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στα τέλη του Σεπτεμβρίου αν και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ίσως προλάβει να είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάτησε χορτάρι ο Μανιάτης μετά από 80 ημέρες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ