Ράγισε καρδιές: Οσα είπε στον Κουρουμπλή σπαράζοντας η μητέρα κοριτσιού 1,5 έτους που νοσηλεύεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Ράγισε καρδιές: Οσα είπε στον Κουρουμπλή σπαράζοντας η μητέρα κοριτσιού 1,5 έτους που νοσηλεύεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές καρδιές έκανε να ραγίσουν η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, κατά την προσέλευση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο νοσοκομείο.

Η Αντιγόνη Γάτου, είναι μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας, η οποία νοσηλεύεται με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.

Οπως σημειώνει η κυρία Γάτου ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μωρού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους προκειμένου να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία. Παράλληλα, έδωσε εντολή να προχωρήσει η μεταφορά και από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο.

Ετσι, σήμερα, όταν ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και αντιπροσωπεία γιατρών και νοσηλευτών η κυρία Γάτου τον πλησίασε προκειμένου να τον ευχαριστήσει προσωπικά για όσα έχει κάνει για το παιδί της, σπάζοντας καρδιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ