Καταγγελία-σοκ: Η Ζωή απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να μπαίνουν στη Βουλή-Ούτε για... τουαλέτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Καταγγελία-σοκ: Η Ζωή απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να μπαίνουν στη Βουλή-Ούτε για... τουαλέτα [βίντεο]

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σοκ» προκαλεί η καταγγελία που έκανε στον ΑΝΤ1 συνδικαλιστής αστυνομικών των ΜΑΤ για το «νέο επεισόδιο» της …βεντέτας που φαίνεται πως έχει ανοίξει μαζί τους η Πρόεδρος της Βουλής, μετά από το περιστατικό με τον επικεφαλής αξιωματικό έξω από το Κοινοβούλιο, το οποίο εκτυλίχθηκε προ ολίγων ημερών.

Ο Δημοσθένης Πάκος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ότι με «εντολή» της Προέδρου της Βουλής απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτήριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες των ΜΑΤ που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Κοινοβουλίου.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, αμέσως μετά την απόπειρα των ανδρών των ΜΑΤ, η οποία προσέκρουσε στην «διαταγή» της Προέδρου της Βουλής που φέρεται να «ενοχλήθηκε» από την …κυκλοφορία τους στο προαύλιο και τον εσωτερικό χώρο του Κοινοβουλίου, επιχείρησαν να τους μιμηθούν για να ικανοποιήσουν την φυσική τους ανάγκη δύο αστυνομικοί.

Ο ένας εξ αυτών ήταν ένστολος και ο άλλος με πολιτικά, με αποτέλεσμα ο φρουρός στην είσοδο της Βουλής, που αναγκάζεται πλέον βάσει των νέων δεδομένων να κάνει «face control» στους συναδέλφους του, να απαγορεύσει στον ένστολο άνδρα την είσοδο στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την ώρα που ο αστυνομικός της Ασφάλειας με την πολιτική περιβολή, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει στο κτήριο και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μέχρι στιγμής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δηλώνει άγνοια για τό περιστατικό, ενώ άλλοι υποστηρίχουν ότι ο φρούραρχος της Βουλής φέρεται να έδωσε εντολή να μην τριγυρίζουν άσκοπα στο προαύλιο, αλλά όχι να μην ικανοποιούν τις φυσικές τους ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναζήτησε τον Φρούραρχο της Βουλής για να διερευνήσει πώς έχουν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό.

Αδωνις: Αν ισχύει, θα γίνει χαμός!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Εάν αυτό ισχύει πράγμα που θα το διαπιστώσω αύριο θα γίνει ο χαμός!»

Καταγγελία-σοκ: Η Ζωή απαγόρευσε στους άνδρες των ΜΑΤ να μπαίνουν στη Βουλή-Ούτε για... τουαλέτα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ