Βουλευτής σοκάρει: Μικρή είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο - iefimerida.gr

Βουλευτής σοκάρει: Μικρή είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καλά κρυμμένη ιστορία, παραχωμένη στο βάθος του μυαλού της από την παιδική της ηλικία, κατάφερε να ξεδιπλώσει η Βρετανίδα βουλευτής των Συντηρητικών, Ναντίν Ντόρις. Έκανε μυθιστόρημα, την τραυματική εμπειρία της όταν ήταν παιδί και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο.

Όπως αναμεταδίδει ο Guardian, η κ. Ντόρις αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή, εννέα ετών, είχε κακοποιηθεί από έναν εφημέριο της Αγγλικανικής Εκκλησίας ο οποίος μάλιστα ήταν και φίλος της οικογένειάς της. Ο εν λόγω εφημέριος, γνωστός στους περισσότερους ως Τζέιμς, έγινε εφημέριος της εκκλησίας St Mary στο Halewood το 1966. Η Ντόρις αναφέρει πως ποτέ δεν πήγε στην αστυνομία να τον καταγγείλει και ότι η κακοποίησή της ξεκίνησε όταν πήγε για πρώτη φορά στην οικία του με το πρόσχημα ότι θα έβλεπε τη συλλογή των γραμματοσήμων του.

Βουλευτής σοκάρει: Μικρή είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο  | iefimerida.gr 0

Ο εν λόγω άνδρας που πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή, αντί για γραμματόσημα της έδειξε ένα τεύχος του Playboy και φωτογραφίες του ίδιου και της γυναίκας του την ώρα που έκαναν σεξ. Ο εφημέριος δεν δίσταζε να προβαίνει σε ανήθικες πράξεις ακόμη και όταν επισκεπτόταν το σπίτι της Ντόρις, τη στιγμή που αυτή βρισκόταν στο κρεβάτι της.

«Χρειάστηκαν 49 χρόνια για να μιλήσω γι 'αυτό. Μου έκλεψε τα παιδικά μου χρόνια. Από τότε δεν μπορούσα να χαρώ όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Από μικρή είχα το αίσθημα της ντροπής και της διαφορετικότητας. Ακόμη και τώρα φοβάμαι ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι εγώ ήμουν αυτή που πρέπει να έκανε λάθος, ότι το πρόβλημα το είχα εγώ και ότι ήμουν μια πόρνη από παιδί», λέει τώρα και συμπληρώνει:

Βουλευτής σοκάρει: Μικρή είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο  | iefimerida.gr 1

«Ήμουν μόλις εννέα ετών, δεν είχα ιδέα τι είναι το σεξ. Αλλά κατάλαβα τότε πως ήταν κάτι κακό και λάθος και ένιωσα ντροπή. Ποιος θα με είχε πιστέψει τότε αν το έλεγα; Ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στην κοινότητα. Οι γονείς μου θα είχαν τρομοκρατηθεί αν το μάθαιναν. Δεν τους το είπα, δεν ήθελα να τους απογοητεύσω. Μακάρι να είχα το θάρρος να τον καταγγείλω. Μακάρι να ήμουν πιο γενναία να απαλλαγώ από τα αισθήματα του φόβου και της ντροπής, αλλά όπως πολλά θύματα ήμουν τρομοκρατημένη».

Βουλευτής σοκάρει: Μικρή είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά από εφημέριο  | iefimerida.gr 2

Αναφέρει, δε, πως τώρα έχει την ευθύνη να εξασφαλίσει στο μέτρο του δυνατού πως δεν θα περάσει άλλο παιδί αυτά που πέρασε η ίδια. Γι' αυτό και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με την προσωπική της ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ