Ενοχλητικός γείτονας ο Γιουσέιν Μπολτ: Του στέλνουν συχνά την αστυνομία - iefimerida.gr

Ενοχλητικός γείτονας ο Γιουσέιν Μπολτ: Του στέλνουν συχνά την αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κόσμος τον λατρεύει τόσο για τις επιδόσεις του, όσο και για τον έξαλλο τρόπο ζωής του. Ομως το να ζει κανείς δίπλα στον Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο νομίζετε.

Το διάσημο μοντέλο Τζόντι Τζινξ Στιούαρτ Ενρίκες, σύζυγος του εκατομμυριούχου ράπερ Σον Πολ, ζει δίπλα στον χρυσό Ολυμπιονίκη τα τελευταία δύο χρόνια και ισχυρίζεται ότι υποφέρει από τη φασαρία και τα ατέλειωτα πάρτι του.

Την περασμένη εβδομάδα, έγραψε στο Facebook: «Μεταξύ των μηχανών της δυνατής φρικτής μουσικής, των πάρτι και των ουρλιαχτών, ειλικρινά εύχομαι να πάει από εκεί που ήρθε. Είναι φρικτός γείτονας.»

Η Τζόντι και ο σπρίντερ Μπολτ ζουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών σε ένα προάστιο του Κίνγκστον, στη Τζαμάικα. Ένας άλλος γείτονας υποστηρίζει την καταγγελία της, λέγοντας ότι ο Μπολτ είναι «ο γείτονας από την κόλαση» και πρόσθεσε: «Τα πάρτι του ξεκινούν το απόγευμα και συνεχίζουν μέχρι τις τρεις, τέσσερις το πρωί όταν θέλει. Αυτή είναι μια ωραία γειτονιά, αλλά κατέστρεψε την ηρεμία της».

Μάλιστα η Τζόντι ισχυρίζεται ότι έχει καταγγείλει τη συμπεριφορά Μπολτ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά αρνήθηκαν να παρέμβουν «επειδή είναι ο Μπολτ».
Ο Αστυνομικός Επίτροπος της Τζαμάικα, Καρλ Γουίλιαμς, δήλωσε: «Η αστυνομία γνωρίζει τις καταγγελίες αυτές και έχει κάνει κάτι γι 'αυτό. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά είναι πιθανό ότι έχουμε μιλήσει με τον κ Μπολτ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ