Vertigo, 719 και Medley live στο Socialista - iefimerida.gr

Vertigo, 719 και Medley live στο Socialista

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ένα νέο group θα ανεβαίνει κάθε Πέμπτη στην σκηνή του Socialista και θα δημιουργεί το δικό του hype με την live εμφάνισή του.
Η αρχή θα γίνει στις 06/10 με τους Vertigo να παντρεύουν την τρέλα τους και τον ερωτισμό τους με τραγούδια που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να συνδυάσει. Χωρίς ταμπού και με απαράμιλλη επικοινωνία με το κοινό, οι Vertigo βάζουν την δικιά τους σφραγίδα.
Στις 13/10 αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν με καινούρια κομμάτια από το πρώτο τους άλμπουμ που ηχογραφούν αυτή τη περίοδο οι 719 που ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2009. Τα live τους φως στο γκρίζο, δυνατά και πάντα με μεγάλη επιτυχία όπου και αν εμφανιστούν.
Στις 27/1ο θα απολαύσουμε τους Medley που σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 με μοναδική φιλοδοξία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική pop rock σκηνή.

Ώρα έναρξης όλων των live: 23.00

Socialista: Τριπτολέμου 33, Γκάζι / Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ