Τι αποκάλυψε ο Νεϊμάρ για τον Μπουφόν ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Τι αποκάλυψε ο Νεϊμάρ για τον Μπουφόν ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νεϊμάρ παραδέχθηκε ότι όποτε παίζει playstation παίρνει για τερματοφύλακα τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν όμως στον τελικό θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να σκοράρει εναντίον του. Να σταματήσουν τις συγκρίσεις με την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν αυτός που μίλησε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς των παικτών της Μπάρτσα. «Είναι ένας πολύ σημαντικός τελικός και νιώθουμε τους οπαδούς μας κοντά μας. Ακόμη και αυτούς που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη τη χρονιά και τώρα θέλουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο.Εχουμε τον Μέσι, τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες, τον Ινιέστα. Εχουμε μια απίστευτη ομάδα, μια από τις καλύτερες της ιστορίας. Ισως δεν ήμασταν στα καλύτερά μας στην αρχή της χρονιάς αλλά το παλέψαμε και συνεχίσαμε με νίκες. Εχουμε την ευκαιρία μας τώρα» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην καλή αμυντική λειτουργία της άμυνας «Οταν μιλάμε για άμυνα, ο κόσμος νομίζει ότι αυτό αφορά μόνο τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα αλλά πρόκειται για όλη την ομάδα. Αρχίζει από τον επιθετικό. Αν στην κορυφή δεν πιέσουν, δεν μαρκάρουν, τότε είναι αδύνατη η δουλειά και για εμάς.Ολοι οι παίκτες μας έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην καλή αμυντική μας λειτουργία».

Οσον αφορά τις συγκρίσεις επεσήμανε «Θα είναι μια υπέροχη σεζόν, ό,τι και αν συμβεί. Μακάρι να γράψουμε ιστορία όπως με το τρεμπλ του 2009. Δεν ξέρω αν παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο ή όχι απ' ότι κάναμε με τον Γκουανρτιόλα. Το σημαντικό είναι πως είμαστε πάλι εδώ. Μισώ τις συγκρίσεις. Τις μισούσα και πριν δύο χρόνια. Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε καλύτεροι τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε όμως συγκεντρωμένοι και να παίξουμε έτσι όπως μπορούμε. Αν το κάνουμε τότε έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο».

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ ξάφνιασε τους πάντες όταν αποκάλυψε τις συνήθειές του παίζοντας playstation. «Είναι δύσκολο να είσαι φαβορί σε έναν τελικό. Οι δύο ομάδες έχουν παίκτες υψηλής ποιότητας και είναι ένας τελικός 90 λεπτών. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Γιουβέντους είναι μια εξαιρετική ομάδα, φανταστική. Γι'αυτό έφτασε στον τελικό. Δεν θα είναι εύκολο. Ο Μπουφόν είναι εκπληκτικός τερματοφύλακας, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τον έπαιρνα πάντα όταν έπαιζα playstation. Τον θαυμάζω αλλά θέλω πολύ να σκοράρω εναντίον του.Εχω παίξει αρκετούς τελικούς στην καριέρα μου αλλά αυτός είναι ο πιο σημαντικός. Το μεγαλύτερο παιχνίδι στη ζωή μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Από μικρός είχα όνειρο να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ