Ενταση στην κλήρωση των διαιτητών - Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αποχωρήσει ο Γιαννακόπουλος - iefimerida.gr

Ενταση στην κλήρωση των διαιτητών - Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αποχωρήσει ο Γιαννακόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τελικοί της Α1 μπάσκετ άρχισαν νωρίς. Για την ακρίβεια μέσα από την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας ζήτησε την αποχώρηση από την διαδικασία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, σε αυτό το αίτημα του Σκινδήλια απάντησε σαφώς με τόνο χιουμοριστικό, λέγοντας ότι «είναι φίλος μου τον και τον έχω εδώ για προστασία μου».

Οπως αναφέρει το sdna.gr, ο κ.Σκινδήλιας απάντησε «να τον προστατεύσουμε θέλουμε τον Γιαννακόπουλο, για αυτό ζητάμε αποχώρησή του. Εχουμε καταθέσει καταγγελία για εικονική μεταβίβαση της ΚΑΕ». Ο Γιαννακόπουλος παρενέβη σε αυτό το σημείο, λέγοντας «βάλτε κι αυτό το στοιχείο στον ογκώδη φάκελο, που έχετε καταθέσει».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, είχε να πει από την πλευρά του ότι «ξέρουμε, δεν είμαστε δικαστές, ξέρουμε ποιος είναι ο Γιαννακόπουλος και τι έχει προσφέρει η οικογένειά του στο μπάσκετ. Αν δεν ήταν αυτός, δεν ήταν και οι Αγγελόπουλοι, που επίσης προσφέρουν πάρα πολλά, δεν θα είμασταν εδώ σήμερα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σκινδήλιας αναρωτήθηκε για τον διαιτητή Χρήστο Παναγιώτου, του οποίου άγνωστοι “έκαψαν” προ ημερών το αμάξι στην Πάτρα: «Μήπως να εξαιρεθεί;» είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Για να απαντήσει ο Συμεωνίδης ότι «αμφιταλαντευτήκαμε, εξετάσαμε την υπόθεση, αλλά το σωστό είναι να μπει το όνομα του Παναγιώτου στην κλήρωση. Είναι σαν να υποτασόμαστε, αν δεν το βάλουμε». Ο Σκινδήλιας απάντησε για ένα παλιότερο αγώνα ανάμεσα στους “αιώνιους”, επισημαίνοντας ότι “είχατε εξαιρέσει τον Πηλοίδη όταν έριξαν πέτρες στο σπίτι του”. Με τον Συμεωνίδη να λέει ότι «η αφορμή για τον Παναγιώτου καθώς διαπιστώνουμε δεν έχει σχέση με το αθλητικό κομμάτι».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είχε σταματημό και απευθυνόμενος στους «πράσινους» είχε να πει ότι «είχατε βγάλει ανακοίνωση για την φωτιά στο μαγαζί του Ζαβλανού και είχατε πάρει το πρωτάθλημα. Οταν μπήκε η φωτιά στο μαγαζί του γιου του Ρήγα, πήρατε την Ευρωλίγκα». Με τον Μάνο Παπαδόπουλο σαν έτοιμος από καιρό να λέει «αφού πάντα εμείς το παίρνουμε».

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μπουν μόνο οι διεθνείς διαιτητές στην κληρωτίδα, κάτι, που δεν έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός Α1 μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ