«Ομπάμα και Κάμερον είναι σκλάβοι σε ένα καπιταλιστικό ομαδικό όργιο» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ομπάμα και Κάμερον είναι σκλάβοι σε ένα καπιταλιστικό ομαδικό όργιο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρηματιστής που με τις δηλώσεις του στο BBC κατάφερε να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει πως δεν του αρκούν τα 15 λεπτά δημοσιότητας και ξαναχτύπησε με νέες ακραίες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.
Τον αποκαλούν «χρηματιστή της κολάσεως» και κατάφερε να βάλει φωτιές όταν από τον άερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του BBC είπε πως η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο, πως το ευρώ έχει γαμ...θει και πως οι χρηματιστές ονειρεύονταν χρόνια τη στιγμή που θα πτωχεύσει η Ελλάδα για να βγάλουν πολλά λεφτά.
Τώρα όμως ο Ραστάνι πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Άντριαν Τσιλς στο τηλεοπτικό κανάλι ITV και είπε πως ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρκ Ομπάμα είναι και οι δυο τους σκλάβοι σε ένα καπιταλιστικό ομαδικό όργιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ