Αλέγκρι: «Η Μπαρτσελόνα το φαβορί αλλά είμαστε έτοιμοι για το τρεμπλ» - iefimerida.gr

Αλέγκρι: «Η Μπαρτσελόνα το φαβορί αλλά είμαστε έτοιμοι για το τρεμπλ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και αναγνώρισε ότι η Γιουβέντους είναι το αουτσάιντερ. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα, είναι να ψάξεις το γκολ.

Ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύτηκε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ αποκάλυψε ότι κατά 99% ο Αντρέα Μπαρτζάλι θα πάρει τη θέση του τραυματία Τζόρτζιο Κιελίνι.

«Ξεκινήσαμε με στόχο να πάμε στα προημιτελικά και τώρα είμαστε στον τελικό. Σαν προπονητής οφείλω να βρω τον τρόπο να ανεβάζω το επίπεδο των παικτών μου. Μια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το τρεμπλ το βράδυ του Σαββάτου και ελπίζω να είμαστε εμείς. Θα χρειαστούμε και την τύχη με το μέρος μας σίγουρα» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε για το αγωνιστικό κομμάτι «Είμαι στενοχωρημένος για τον Κιελίνι αλλά νομίζω έτσι ήταν γραφτό να γίνει. Χάσαμε έναν παίκτη, η οποίος σημαίνει πολλά για εμάς σε ολόκλητη τη σεζόν. Ο Μπαρτζάλι θα παίξει στη θέση του αν τελικά είναι 100% έτοιμος. Αλλιώς ο Ογκμπόνα».

Οσο για το πως θα σταματήσει την Μπαρτσελόνα, ο τεχνικός της Γιουβέντους απάντησε «Πρέπει να σκεφτόμαστε τον τρόπο με τον οποίο θα σκοράρουμε. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε στην άριστη τεχνική τους. Είναι πολύ σημαντικό που μια ιταλική ομάδα επιστρέφει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που η Ιντερ κατέκτησε το τρόπαιο».

Ο Αλέγκρι ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας «Αύριο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι μια κι έξω αφού δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να παίξουμε ξανά οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά. Πρέπει να είμαστε καλοί απέναντι σε μια θαυμάσια ομάδα. Οπως όλοι οι σύλλογοι, έτσι και η Μπαρτσελόνα έχει τις αδυναμίες της. Κάθε τελικός Τσάμπιονς Λιγκε ίναι δύσκολος. Είμαστε όμως ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Εχουμε βρεθεί σε επτά τελικούς, κερδίσαμε τους δύο και χάσαμε τους πέντε. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τους τέσσερις και έχασε τους τρεις. Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, η χρονιά μας ήταν εξαιρετική. Εκτός από το πρωτάθλημα, πήραμε και το Κύπελλο μετά από 20 χρόνια. Το σημαντικό όμως τώρα είναι να εκμεταλλευτούμε το momentum. Είμαστε το αουτσάιντερ οπότε πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ