Οι Tango with Lions στο Σπιρτόκουτο - iefimerida.gr

Οι Tango with Lions στο Σπιρτόκουτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και αυτή τη σεζόν τα Soap Parties θα είναι εδώ για να... σαπουνίζουν την βρωμιά, να απομακρύνουν τους λιπαρούς λεκέδες και να χαρίζουν έντονη φρεσκάδα που διαρκεί.
Το νέο τους σπίτι, είναι το bar Σπιρτόκουτο στα Κάτω Πετράλωνα (Κειριαδών 15 -Σταθμός Μετρό Κεραμεικός) όπου την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα γίνει το 7ο Soap party με τους αγαπημένους Tango With Lions με αφορμή την solo εμφάνιση της Κατερίνας (Tango With Lions) στο live του Matt Elliott στις 23 Οκτωβρίου στο Six Dogs.
Funky και soul λικνίσματα έως indie και alternative rock, θα είναι μερικά από όσα μας περιμένουν αυτή την Τετάρτη - πιστά την πρώτη του μήνα - 5 Οκτωβρίου στο Σπιρτόκουτο με την ίδια την Κατερίνα στα πλατό σε ρόλο DJ. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι κληρώσεις προσκλήσεων για την συναυλία του Matt Elliott στο Six Dogs καθώς και του ντεμπούτου album των Tango With Lions "Vebra Time" που κυκλοφορεί από την Inner Ear.
Εναρξη 9:30μ.μ./ Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ