Η Ευρωπαία που μετακόμισε στις ΗΠΑ, πήρε 80 κιλά σε έξι μήνες και έγινε διάσημη [εικόνες]

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες έχουν ταξιδέψει στην Αμερική για να δοκιμάσουν την τύχη τους και να διεκδικήσουν λίγη... δημοσιότητα. Για την 40χρονη Αυστριακή Κλώντια Φλοράνς η φήμη της προήλθε από μια απίθανη πηγή: Τα κιλά της. Και δεν είναι η μόνη.

Η Κλώντια μετακόμισε στο Λος Άντζελες από την πατρίδα της, την Αυστρία στην ηλικία των 19, πήρε 80 κιλά σε έξι μήνες από την άφιξη της στη δυτική ακτή της πόλης, και τώρα ζυγίζει 136 κιλά και εργάζεται ως μοντέλο plus size.

Οπως λέει η ίδια: «Στην Αυστρία, είναι πραγματικά σπάνιο να έχει μία γυναίκα καμπύλες. Οταν επισκέπτομαι τη γενέτειρα μου με κοιτάνε όλοι. Κάποτε με ενοχλούσε αλλά πλέον τους λέω “τραβήξτε με φωτογραφία, κρατάει περισσότερο”»

Αν και η Κλώντια δεν πιστεύει ότι είναι μόνο το σώμα της που τραβάει την προσοχή, αλλά η αυτοπεποίθηση της. Μάλιστα πιστεύει ότι πολλοί άντρες την βρίσκουν ελκυστική και προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες σαν τις δικές της.

Την άποψη της συμμερίζεται και η 39χρονη Μικέλ Ρουφινέλι από το Λος Αντελες που μαζί με την Κλώντια πρωταγωνιστεί στο νέο ριάλιτι του TLC «World's Biggest Hips». Παρόλο που έχει ύψος μόλις 1.52, ζυγίζει 190 κιλά και επιμένει ότι είναι απολύτως υγιής και δεν θέλει να χάσει ούτε γραμμάριο: «Αγαπώ το σώμα μου και δεν βλέπω το λόγο να κάνω δίαιτα γιατί δεν έχω προβλήματα υγείας. Λατρεύω τις καμπύλες μου, αγαπώ τους γοφούς μου, αγαπώ τα χαρακτηριστικά μου» δηλώνει στην εκπομπή.

Η πιο ξεχωριστή περίπτωση ωστόσο είναι η 56χρονη Ντενίζ Σάουντερ, που εργάζεται ως στρίπερ στο Λας Βέγκας με το ψευδώνυμο «Sweet Cheeks»

Οπως αποκαλύπτει η ίδια στο TLC: «Μόνο στο Λας Βέγκας μπορεί να δει κανείς μια στριπτιζέζ σαν κι εμένα. Ερχονται εδώ για το bachelor party τους και διασκεδάζουμε απίστευτα. Μεγαλώνοντας, ήμουν παχουλό κορίτσι. Ήμουν πάντα η πιο παχιά στην τάξη, αλλά δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει από το να κάνω ό, τι ήθελα να κάνω. Υπάρχουν βέβαια προβλήματα: Για παράδειγμα δεν μπορώ να ανέβω σε τρενάκι λούνα παρκ. Ομως πρέπει να μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας όπως ακριβώς είναι.»

Η Μικέλ, η Κλώντια και η Ντενίζ δηλώνουν περήφανες και ευτυχισμένες με τα κιλά τους και δεν σκοπεύουν να χάσουν βάρος για χάρη των άλλων: «Αν κάποιος θέλει να κάνει ένα σχόλιο για τους γοφούς μου και το μέγεθος μου, δεν με νοιάζει ποια είναι η γνώμη του» απαντούν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γοφοί πάχος εκπομπή TLC κιλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ