Βέμπερ: Ο Τσίπρας έδωσε κενές υποσχέσεις στους Ελληνες, πρέπει να υπαναχωρήσει - iefimerida.gr

Βέμπερ: Ο Τσίπρας έδωσε κενές υποσχέσεις στους Ελληνες, πρέπει να υπαναχωρήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας «έδωσε στους ανθρώπους πάρα πολλές ελπίδες, πάρα πολλές κενές υποσχέσεις», υποστήριξε ο ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Manfred Weber, στο Γερμανικό Πρακτορείο ειδήσεων.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «η βασική αρχή της ευρωπαϊκής πολιτικής διάσωσης θα παραμείνει σε ισχύ στην Ελλάδα», ωστόσο αυτή απαιτεί την αναίρεση το Έλληνα πρωθυπουργό όσων προεκλογικά υποσχέθηκε.
«Αυτό σημαίνει για τον Τσίπρα ότι θα πρέπει να υπαναχωρήσει σε σχέση με κάποιες προεκλογικές του υποσχέσεις», ανέφερε, συγκεκριμένα, ο Γερμανός αξιωματούχος.
Στόχος των πιστωτών της Ελλάδας παραμένει η επίτευξη μιας συμβιβαστικής λύσης τόνισε ο Weber, ωστόσο καταλυτικής σημασίας για την επίτευξη συμφωνίας παραμένει το αν ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό ότι περαιτέρω μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες, για παράδειγμα στις συντάξεις και την αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ