Θέμα Περέιρα στον Ολυμπιακό - Κινούνται και για προπονητή στον Πειραιά

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ταξίδεψε ο Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να κινηθεί και για προπονητή ενόψει της νέας σεζόν.

Το ταξίδι του Βίτορ Περέιρα στην Σκωτία δεν ενόχλησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Από το ρεπορτάζ προέκυπτε, ότι ο Πορτογάλος ήθελε να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για τον Βούκσιτς όμως τα βρετανικά ΜΜΕ έβαλαν «φωτιά» στις σχέσεις Περέιρα-Ολυμπιακού αναφέροντας ότι είχε επαφή με τη διοίκηση της Ρέιντζερς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τελιλά, η ομάδα της Γλασκώβης δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ και μάλλον το ενδιαφέρον εξαφανίστηκε όμως η ενόχληση στον Ολυμπιακό παρέμεινε.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ενημερωμένοι για το ταξίδι του προπονητή τους όμως είχαν και αυτοί την άποψη ότι ο Πορτογάλος πήγε στην Σκωτία για να τσεκάρει παίκτες και όχι για να συζητήσει με τη διοίκηση των Σκωτσέζων για ενδεχόμενη συνεργασία. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει θέση μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας όμως από το περιβάλλον της ΠΑΕ προκύπτει η ενόχληση της διοίκησης, η οποία έχει βγει πλέον στην αγορά και για προπονητή.

Αυτό βέβαια αλλάζει όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ταράζει το σχετικά ήρεμο καλοκαίρι που είχαν μπροστά τους οι νταμπλούχοι. Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, τότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του Περέιρα, ο οποίος για την ώρα απολαμβάνει τις διακοπές του, προετοιμάζοντας τη νέα σεζόν για τους ερυθρόλευκους. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις αφού η κίνηση του Πορτογάλου έφερε τριγμούς στα θεμέλια των σχέσεων των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βίτορ Περέιρα προπονητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ