Παρέμεινε αήττητη η ΑΕΚ - Ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρέμεινε αήττητη η ΑΕΚ - Ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισοπαλία με έξι γκολ «έκρυβε» το παιχνίδι στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την ΑΕΚ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League.

Τρεις φορές προηγήθηκε ο Απόλλων όμως η ΑΕΚ βρήκε ισάριθμες απαντήσεις χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της για ένα ακόμη παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Τζιώρα στο 29' για να απαντήσει ο Κρισάντους στο 37΄έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αραβίδη. Τελικά ο Απόλλων έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ αφού ο Ανγκούλο πλάσαρε έξοχα τον Καραγκιολίδη στο 45΄.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. Στο 77ο λεπτό ο Κρισάντους με ωραίο σουτ έπειτα από συνεργασία των Αραβίδη και Μπαρμπόσα διαμόρφωσε το 2-2 όμως ο Απόλλων αντέδρασε ξανά και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σουάνης με μακρινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Ενωσης που ήταν εκτός εστίας. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους. Στο 88' ο Μπαρμπόσα με εντυπωσιακό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Συνθέσεις
Απόλλων Σμ.: Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (69' Ηρακλής), Λαγός (78' Σουάνης), Τζιώρας (87' Καραδέμητρος).
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας, Κολοβέτσιος (81' Κορδέρο), Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (63' Σοϊλέδης), Ανάκογλου (68' Ντούνης), Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόλλων αεκ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ