Οργια σε ιαματική πηγή στην Ιαπωνία -Αναγκάστηκαν να την κλείσουν - iefimerida.gr

Οργια σε ιαματική πηγή στην Ιαπωνία -Αναγκάστηκαν να την κλείσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λογικά, μία ιαματική πηγή δεν μπορεί να είναι στο επίκεντρο ενός συνταρακτικού νέου. Κι όμως, στην Ιαπωνία έγινε και αυτό, καθώς σε μία από αυτές εξελίσσονταν όργια!

Μία από τις πιο γνωστές ιαματικές πηγές της χώρας έκλεισε μέχρι νεωτέρας, μετά από παράπονα ότι κάποιοι από τους λουόμενους τη χρησιμοποιούσαν για όργια. Μάλιστα, υλικό από αυτά δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο!

Πρόκειται για την ιαματική πηγή Φούντο νο Γιου, γνωστή για τα νερά της αλλά και την πανοραμική θέα της. Στη μικρή όνσεν- όπως λέγεται στην Ιαπωνία η ιαματική πηγή- που έχει διάμετρο μόλις τρία μέτρα, μπορούν να κάνουν άνετα το μπάνιο τους εκεί έως 10 άνθρωποι ταυτόχρονα, αλλά προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θέλουν να χαλαρώσουν σε αυτό το ορεινό τοπίο.

Ομως, αυτή την απομόνωση την... αξιοποίησαν αλλιώς κάποιοι. Κάτοικοι αλλά και λουόμενοι παραπονούνταν ότι έχουν γίνει μάρτυρες άσεμνων πράξεων τον τελευταίο χρόνο, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα διαδοχικά σαββατοκύριακα οργίων με έως και 15 μεσήλικες άνδρες και αρκετές νεότερες γυναίκες σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tokyo Reporter.

Μάλιστα, θεωρείται ότι η ιαματική πηγή έγινε στόχος ηδονοβλεψιών εξαιτίας αυτών των οργίων, οι οποίοι εφοδιασμένοι με κάμερες παραμόνευαν για να τα καταγράψουν όλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιαματική πηγή Ιαπωνία όργια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ