ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ρωτούν τον Καμμένο: Με ποιανού την πιστωτική πλήρωσες στο Four Seasons; - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ρωτούν τον Καμμένο: Με ποιανού την πιστωτική πλήρωσες στο Four Seasons;

Το ΠΑΣΟΚ ρωτάει τον Καμμένο για το Four Seasons - SOOC/ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή έφτασε το θέμα του ταξιδιού του υπουργού Αμυνας στις ΗΠΑ, στο οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πάνος Καμμένος έκανε «παχυλό» λογαριασμό κατά τη διαμονή του στο Four Seasons.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» κάνει λόγο για έξοδα 1.400 δολαρίων τη βραδιά, ενώ ένα ποσό από αυτά πληρώθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, έθεσε ερώτημα στη Βουλή στον υπουργό καλώντας τον να αποκαλύψει σε ποιον ανήκει η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποιήσατε στις ΗΠΑ προκύπτουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα όσα δηλώνετε δημοσίως, όσον αφορά τις δαπάνες διαμονής και διατροφής.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πληρωμή ενός ποσού με μετρητά και του υπολοίπου, που πληρώθηκε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ,
Ποιος είναι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας που πληρώθηκε το υπόλοιπο ποσό;».

Ερώτηση και από το Ποτάμι

Οι Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι επισημαίνουν πως «στις σημερινές συνθήκες ακραίας αγωνίας για το μέλλον της χώρας μας και της οικονομικής ασφυξίας εκατομμυρίων πολιτών οι συνήθειες ανθρώπων -πολλω δε μάλλον- υπουργών, που παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές χλιδής και σπατάλης αποτελούν πρόκληση για το δημόσιο αίσθημα».

Ανάμεσα σε άλλα, οι βουλευτές ζητούν να μάθουν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού στις ΗΠΑ, πόσα ήταν τα μέλη της αποστολής, το είδος των αρμοδιότητων που επιφορτίστηκαν, καθώς και το ακριβές ποσό που κόστισε η εν λόγω αποστολή στον κρατικό προϋπολογισμό.

Επιπροσθέτως, ζητούν στοιχεία σχετικά με το όνομα του ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας που χρεώθηκε ένα σημαντικό μέρος του συνολικής δαπάνης του ταξιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ