Τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ -Τον κάλεσε ο Γιούνκερ στο ραντεβού αλλά ο Τσίπρας δεν τον θέλει - iefimerida.gr

Τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ -Τον κάλεσε ο Γιούνκερ στο ραντεβού αλλά ο Τσίπρας δεν τον θέλει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το κρίσιμο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απόψε το βράδυ στις Βρυξέλλες.

Δεδομένης της κρισιμότητας του τετ α τετ για το εν λόγω θέμα υπάρχουν δεκάδες αναφορές στα ξένα μέσα ενημέρωσης, με τις πληροφορίες για ορισμένα θέματα, ωστόσο, να είναι αντιφατικές. Οπως για παράδειγμα για το αν θα είναι παρών στο ραντεβού ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πρώτο το Bloomberg μετέδωσε ότι ο Ντάισελμπλουμ θα είναι παρών στο ραντεβού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ το οποίο επικαλούνταν ευρωπαϊκές πηγές. Ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου διεμήνυσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο δημοσιογράφος Peter Spiegel των Financial Times πάντως, έδωσε μια διαφορετική εικόνα. Οπως έγραψε στο Twitter, ο κ. Γιούνκερ ήθελε την παρουσία του Ντάισελμπλουμ στη συνάντηση και γι' αυτό τον προσκάλεσε. Ωστόσο αυτό δεν άρεσε στον κ. Αλέξη Τσίπρα που διαφώνησε με την παρουσία του επικεφαλής του Eurogroup στο ραντεβού των Βρυξελλών.

Τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ -Τον κάλεσε ο Γιούνκερ στο ραντεβού αλλά ο Τσίπρας δεν τον θέλει | iefimerida.gr 0

Στο θέμα επανήλθε ο Spiegel και λίγο αργότερα, με νεότερο tweet γράφοντας: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Κομισιόν είναι τόσο νευρική σχετικά με την παρουσία του Ντάισελμπλουμ στη σημερινή συνάντηση. Αλλοι το επιβεβαιώνουν».

Τι συνέβη με τον Ντάισελμπλουμ -Τον κάλεσε ο Γιούνκερ στο ραντεβού αλλά ο Τσίπρας δεν τον θέλει | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ