Υπό αυτές τις συνθήκες πάμε όλοι φυλακή - iefimerida.gr

Υπό αυτές τις συνθήκες πάμε όλοι φυλακή

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κονσόλες Playstation, τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, δορυφορικά κανάλια, ξεχωριστό μπάνιο, ακόμα και χρηματικό μπόνους όταν επιδεικνύουν υποδειγματική συμπεριφορά, είναι μερικά από τα κομφόρ που απολαμβάνουν οι έγκλειστοι κάποιων φυλακών στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, οι ίδιοι οι κρατούμενοι δηλώνουν ότι πίσω από τα σίδερα περνούν πολύ καλύτερα από ότι όταν ζούσαν ελεύθεροι, καθώς δεν αισθάνονται ότι είναι στη φυλακή, αλλά στην κατασκήνωση.

Μάλιστα, αφοπλιστικά ειλικρινείς, δηλώνουν ότι ακόμα και τα ναρκωτικά είναι φθηνότερα μέσα στη φυλακή από ότι είναι στο δρόμο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα ο διευθυντής ενός εκ των αναβαθμισμένων σωφρονιστικών ιδρυμάτων που λειτουργούν στη Βρετανία, οι συνθήκες κράτησης είναι τόσο καλές, ώστε οι κρατούμενοι απλώς δε δίνουν σημασία στην οποιαδήποτε ευκαιρία μπορεί να είχαν για να αποδράσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ