Ο Σαββίδης τινάζει την μπάνκα: 20 εκατ. ευρώ στον Αρνεσεν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Σαββίδης τινάζει την μπάνκα: 20 εκατ. ευρώ στον Αρνεσεν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να διαθέσει 20 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει έναν ΠΑΟΚ πανίσχυρο για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα δείχνει πως είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά», όπως αναφέρει η «Live Sport», ενημέρωσε τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου πως το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του για να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα θα φτάνει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει στον Φρανκ Άρνεσεν πως πιστεύει στο πλάνο του και το ενισχύει.

Φυσικά και προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι ο νεος προπονητής που θα αναλάβει να «τρέξει» το πλάνο, αφού αυτός θα αποφασίσει για το τι εργαλεία χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ