Βερολίνο: Τι σημαίνει πολιτική λύση; Στο τέλος πρέπει να βγαίνει ο λογαριασμός - iefimerida.gr

Βερολίνο: Τι σημαίνει πολιτική λύση; Στο τέλος πρέπει να βγαίνει ο λογαριασμός

Andrea Bonetti / POOL / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση δίνει το Βερολίνο στην αξίωση της ελληνικής κυβέρνησης να επέλθει «πολιτική λύση» στις διαπραγματεύσεις.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή της γερμανικής κυβέρνησης μιλώντας στον ανταποκριτή του Mega υποστήριξε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά μεταξύ τεχνικής και πολιτικής λύσης: Ολα τα θέματα έχουν και την τεχνική πλευρά τους» είπε η ανώτατη πηγή του Βερολίνο για να προσθέσει με νόημα:

«Στο τέλος πρέπει να βγαίνει ο λογαριασμός». Οπως είπε ακόμη, οι πολιτικοί θα πάρουν αποφάσεις στη βάση τεχνικών συμφωνιών». Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι «κάνουμε τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, αλλά υπάρχουν και αρχές». Εμφανίστηκε ακόμη επιφυλακτικός για το αν θα υπάρξει συμφωνία τα επόμενα 24ωρα: «Δε νομίζω ότι θα έχουμε λύση για όλα τα προβλήματα μέχρι την Κυριακή. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη να γίνει» είπε με έμφαση και κατέληξε: «Δεν εξαρτάται μόνο από τους ευρωπαίους αλλά εξαρτάται και από τον Ελληνα πρωθυπουργό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ