Ο Αδωνις «καρφώνει» τη Ρένα Δούρου -«Βρέχει» υπερωρίες στην Περιφέρεια Αττικής (έγγραφο) - iefimerida.gr

Ο Αδωνις «καρφώνει» τη Ρένα Δούρου -«Βρέχει» υπερωρίες στην Περιφέρεια Αττικής (έγγραφο)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα δημοσίευμα που αποκαλύπτει έγγραφο με το οποίο η περιφερειάρχης Αττικής δίνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για υπερωρίες σε 2.3000 υπαλλήλους, προβάλλει μέσα από το Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.


Γράφει ο βουλευτής της ΝΔ:
Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi
Πολλές υπερωρίες βρε παιδι μου στην Περιφέρεια Αττικής, αλλάζουν την Αττική θα μου πεις...:


Αυτό είναι το δημοσίευμα και το έγγραφο:
Μπαράζ υπερωριών στην Περιφέρεια Αττικής, ανάμεσα τους για το γραφείο τύπου «για υπερωριακή απασχόληση για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συσσωρεύονται στην υπηρεσία και τα οποία δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν στο πλαίσιο του νόμιμου ωραρίου του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου, την αποδελτίωση ημερήσιου τύπου, ιστοσελίδων και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, τη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων γενικού ενδιαφέροντος για ενημέρωση της κοινής γνώμης, τη μέριμνα για την επαφή της Περιφερειάρχη και των υπηρεσιών με τα μέσα ενημέρωσης, την παροχή διευκολύνσεων και πληροφοριών σε δημοσιογράφους, την ενημέρωση της κεντρικής διοίκησης για ειδήσεις και δημοσιεύματα ιδιαίτερης σημασίας, την επιπλέον του κανονικού τους ωραρίου παρακολούθηση των Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, την ταξινόμηση και αρχειοθέτηση εγγράφων προηγουμένων μηνών, τη διεκπεραίωση αλληλογραφίας, τη σύνταξη και διευθέτηση εγγράφων, τη σύνταξη, ανάρτηση και διακίνηση Δελτίων Τύπου, και γενικότερα όποια άλλη εργασία απαιτείται για το χρονικό διάστημα από 01-06-2015 έως 30-06-2015».
Το ενδιαφέρον όμως είναι πως συνολικά η Περιφέρεια Αττικής με απόφαση της Ρένας Δούρου θα δώσει μόνο το 2015 για 2300 υπαλλήλους το ποσό των 2.900.000 ευρώ!!!
Η σχετική απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ την…παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2015!

Ο Αδωνις «καρφώνει» τη Ρένα Δούρου -«Βρέχει» υπερωρίες στην Περιφέρεια Αττικής (έγγραφο) | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ