Βγενόπουλος: «Η πρωτοβουλία μου για τον ΠΑΟ απέτυχε» - iefimerida.gr

Βγενόπουλος: «Η πρωτοβουλία μου για τον ΠΑΟ απέτυχε»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λευκή πετσέτα πετάει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με νέα του ανακοίνωση, στην οποία παραδέχεται την αποτυχία της πρωτοβουλίας του για την σωτηρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ παράλληλα δηλώνει ανοικτός για συνεργασία με τους Άραβες επενδυτές που ενδιαφέρονται για την ομάδα. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του μετόχου του ΠΑΟ.

«Η πρωτοβουλία μου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Σήμερα, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, υπάρχουν πλέον και άλλες προτάσεις που μιλούν όχι για απλή σωτηρία αλλά για ένα εξαιρετικό μέλλον για την ομάδα μας. Εύχομαι να είναι πραγματικότητα και να υλοποιηθούν.

Προφανώς, για το καλό του Παναθηναϊκού, είμαι έτοιμος να συμπράξω με όποιο τρόπο επιθυμεί οποιοδήποτε σοβαρός επενδυτής: Από την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών μου μέχρι τη συμμετοχή μου σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ