«Ξανασκεφτείτε το πριν φορέσετε μίνι φούστα» - iefimerida.gr

«Ξανασκεφτείτε το πριν φορέσετε μίνι φούστα»

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σημείωση για τις γυναίκες που κινούνται στα περίχωρα του Μπρούκλιν: Σκεφτείτε το δύο φορές πριν φορέσετε κοντά σορτς ή μίνι φούστες, όταν κυκλοφορείτε μόνες σας τη νύχτα».

Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν οι αστυνομικοί που κάνουν περιπολίες στο Σάουθ Παρκ Σλόουπ, καθώς τουλάχιστον 10 σεξουαλικές επιθέσεις έχουν αναφερθεί στην περιοχή από το Μάρτιο. Όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί, αυτά τα ρούχα δίνουν στους επίδοξους βιαστές την εντύπωση ότι θα έχουν «ευκολότερη πρόσβαση».

Πάντως, όσο καλή και να είναι η πρόθεση των αστυνομικών, οι γυναίκες της περιοχής, που φημίζεται για τις φεμινιστικές της τάσεις, έφτιαξάν σελίδα στο Facebook στην οποία αναφέρουν ότι «αντί να μας λένε τι να φοράμε και τι όχι, οι αστυνομικοί θα έπρεπε να μας δείχνουν τρόπους να αμυνθούμε απέναντι στους βιαστές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ