Μετανάστες στη Λέσβο βγάζουν τα σκουπίδια από τους κάδους και βάζουν μέσα τα παιδιά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετανάστες στη Λέσβο βγάζουν τα σκουπίδια από τους κάδους και βάζουν μέσα τα παιδιά τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δράμα των μεταναστών δεν έχει τελειωμό.

Οπως αναφέρει το lesvosnews.gr, όλοι οι δρόμοι της Λέσβου και ιδιαίτερα της πόλης της Μυτιλήνης, έχουν κατακλυστεί από μετανάστες. Παιδιά, γυναίκες, υπερήλικες, καταπονημένοι, πεινασμένοι, διψασμένοι, τριγυρνούν στους δρόμους του νησιού, αναζητώντας τον επίγειο παράδεισο.

Σε όλα τα οδικά δίκτυα του νησιού και επί 24ωρου βάσεως, συναντά κανείς καραβάνια ανθρώπινων ψυχών, που διανύοντας με τα πόδια δεκάδες χιλιόμετρα, προσπαθούν να φτάσουν στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια, για να εξιλεωθούν.

Κάποιοι γονείς, μην αντέχοντας να κουβαλούν τα παιδιά τους στα χέρια τους, βρήκαν ως λύση τους κάδους απορριμμάτων. Αφού άδειασαν τα σκουπίδια, έβαλαν μέσα τα παιδιά τους, για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στον προορισμό τους.

Ο αριθμός των μεταναστών που παραμένουν στη Λέσβο, καθημερινά αυξάνει με γρήγορους ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες, ξεπερνούν τους 2.000.

Πηγή βίντεο: lesvosnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ