«Φέσωμα» ακόμα και στα σχολικά κυλικεία - iefimerida.gr

«Φέσωμα» ακόμα και στα σχολικά κυλικεία

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και τις τυρόπιτες που αγοράζουν τα παιδιά τους στο κυλικείο του σχολείου δυσκολεύονται να πληρώσουν γονείς, με αποτέλεσμα σε πολλά δημοτικά να υπάρχουν χρέη ακόμα και από την περσινή χρονιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, σε πολλά σχολεία της Μαγνησίας όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, η μείωση στην κατανάλωση των κυλικείων αγγίζει μέχρι και το 80%, με το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο στα δημοτικά σχολεία. Όλο και περισσότεροι γονείς δίνουν πλέον στους μαθητές φαγητά από το σπίτι, ενώ τα τεφτέρια έχουν γεμίσει.

Όπως ανέφεραν ιδιοκτήτες κυλικείων στην ιστοσελίδα, «πέρυσι δίναμε 120 -130 τυρόπιτες και φέτος ούτε 30 – 35. Ακόμη και το κουλούρι, το πιο φθηνό κολατσιό, δεν το αγοράσουν. Πέρυσι κάναμε είσπραξη 120 - 130 ευρώ και φέτος 38 ή και 40 ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ