Ο πατριός της Καρντάσιαν ως γυναίκα προκαλεί χαμό στο Twitter [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πατριός της Καρντάσιαν ως γυναίκα προκαλεί χαμό στο Twitter [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόζαρε για το εξώφυλλο του Vanity Fair και αμέσως έγινε trending topic στο Twitter όχι μόνο για την απίστευτη μεταμόρφωση και τη μοναδική φωτογράφηση δια χειρός Άνι Λίμποβιτς, αλλά και για την τρομακτική ομοιότητά της με οσκαρική ηθοποιό.

«Η Κέιτλιν Τζένερ είναι υπέροχη. Υπέροχη σε τέτοιο σημείο που ο κόσμος δεν μπορεί παρά να προσέξει την ομοιότητα μεταξύ του εξώφυλλου του Vanity Fair και μίας οσκαρικής ηθοποιού», έγραψε ο Κέβιν Φάλον στο Daily Beast σπεύδοντας να ενημερώσει ότι το μέσο ήρθε σε επικοινωνία με την εν λόγω ηθοποιό με αφορμή ένα άλλο θέμα και την ενημέρωσε για τον «χαμό» που γίνεται στο Twitter.

«Πρέπει να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό», είπε η Τζέσικα Λανγκ που δε γνώριζε τι σημαίνει trending και δεν είχε καμία ιδέα ότι το όνομά της «ποζάρει» δίπλα σε αυτό της Τζένερ. Αφού πήρε ένα μικρό μάθημα πληροφορικής από τον δημοσιογράφο και ενημερώθηκε ότι στο εξώφυλλο του Vanity Fair η Κέιτλιν Τζένερ μοιάζει εντυπωσιακά με την ίδια, η πρωταγωνίστρια του American Horror Story έδειξε έκπληκτη. «Αλήθεια; Αυτό είναι υπέροχο. Θα πρέπει να δω αυτή την εικόνα», δήλωσε η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός.

«Για να είμαστε ακριβείς, αυτή δεν είναι μία επίσημη δήλωση της Τζέσικα Λανγκ για την Κεϊτλίν Τζένερ ή από τεχνική άποψη σχετικά με τις συγκρίσεις που γίνονται για την εμφάνισή τους. Η Λανγκ δεν είχε καν δει το εξώφυλλο όταν την ρωτήσαμε για αυτό», έσπευσε να τονίσει ο Κέβιν Φάλον στο άρθρο του.

«Είναι απλά μία αυθόρμητη αντίδραση στα νέα ότι είναι trending στο Twitter, και απόδειξη ότι είναι διασκεδαστική, υπέροχη και άνετη για πράγματα όπως αυτό», συμπλήρωσε και ενημέρωσε ότι αργότερα μέσα στο μήνα θα δημοσιευτεί μία μακροσκελής συνέντευξη της Λανγκ.

Ο πατριός της Καρντάσιαν ως γυναίκα προκαλεί χαμό στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πατριός της Καρντάσιαν ως γυναίκα προκαλεί χαμό στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο πατριός της Καρντάσιαν ως γυναίκα προκαλεί χαμό στο Twitter [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vanity Fair Κειτλίν ΤΖΕΝΕΡ Τζέσικα Λανγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ