Ο Πούτιν και... γιατρός -Με λευκή ιατρική ρόμπα σε νοσοκομείο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πούτιν και... γιατρός -Με λευκή ιατρική ρόμπα σε νοσοκομείο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λευκή ιατρική ρόμπα εμφανίστηκε σε νοσοκομείο παίδων ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο εν λόγω νοσοκομείο νοσηλεύονται παιδιά τα περισσότερα από τα οποία τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με τις ουκρανικές δυνάμεις. Ο Ρώσος πρόεδρος συνομίλησε με πολλά από αυτά, ενώ από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές ήταν όταν ένα μικρό αγόρι πλησίασε τον Πούτιν και του δώρισε ένα κίτρινο λουλούδι που είχε κατασκευάσει από χαρτί. Ο πρόεδρος περιεργάστηκε το απρόσμενο δώρο του και ευχαρίστησε το αγοράκι που νοσηλεύεται με κάταγμα στο χέρι.

Επίσης, ο Ρώσος πρόεδρος συνομίλησε με ένα αγόρι που είχε τραυματιστεί την ώρα που διέσχιζε σιδηροδρομικές ράγες, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Όταν το παιδί είπε στον πρόεδρο της Ρωσίας ότι τραυματίστηκε ενώ επέστρεφε από την προπόνηση τζούντο, άθλημα το οποίο λατρεύει ο Πούτιν, ο τελευταίος κάλεσε τον μικρό ασθενή να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν ρόμπα Παίδων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ