Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα έκανε ο Ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ, και μάλιστα στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Να με φωνάζετε Κέιτλιν» λέει, τίτλος που κοσμεί και το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού και αποκαλύπτει το όνομα του Τζένερ ως γυναίκα.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Κέιτλιν Τζένερ ποζάρει για το εξώφυλλο του Vanity Fair Ιουλίου φορώντας μόνο ένα λευκό σατέν κορμάκι και ελάχιστα θυμίζει τον διάσημο Αμερικανό Ολυμπιονίκη.

Ο Μπρους Τζένερ είχε δημιουργήσει σάλο όταν πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, έπειτα από σχεδόν 24 χρόνια γάμου με την Κρις Τζένερ.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οπως ανακοινώθηκε από το περιοδικό Vanity Fair, η Κέιτλιν Τζένερ μίλησε ανοιχτά στον δημοσιογράφο Μπαζ Μπίσιντζερ για όλους και για όλα, περιγράφοντας τις αγωνίες της και όλα τα στάδια που την οδήγησαν σε αυτήν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Η διάσημη φωτογράφος Ανι Λίμποβιτζ απαθανάτισε τις πρώτες πόζες της Κέιτλιν που νιώθει πλέον ολοκληρωμένη γυναίκα, μετά από δεκαετίες εσωτερικής σύγκρουσης.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

«Εάν είχα κρατήσει μυστικό αυτό το κομμάτι του εαυτού μου και δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα, όταν έφτανε η μέρα του θανάτου μου θα σκεφτόμουν ότι χαράμισα της ζωή μου» όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά στο Vanity Fair.

H Κέιτλιν δήλωσε ότι αυτό που ένιωσε τις δυο τελευταίες μέρες κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης μόνο με αυτό που έζησε όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς το 1976 μπορεί να συγκριθεί.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4

«Εκείνη η μέρα ήταν μια καλή μέρα, αλλά οι δύο τελευταίες ήταν ακόμα καλύτερες...Αυτή η φωτογράφιση είχε να κάνει με τη ζωή μου και με αυτό που είμαι σαν άτομο» δήλωσε.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από έναν τέτοιο αγώνα, θα μπορέσω να ζήσω με τον πραγματικό εαυτό μου. Κέιτλιν καλωσόρισες στον κόσμο. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσω» έγραψε η Κέιτλιν στον νέο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5
Ο Μπρους Τζένερ συστήνεται ως... Κέιτλιν στο εξώφυλλο του Vanity Fair [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρους Τζένερ Κέιτλιν Vanity Fair
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ