Ο Βινς Βον σοκάρει με τις απόψεις του: Να επιτραπούν τα όπλα στα σχολείο - iefimerida.gr

Ο Βινς Βον σοκάρει με τις απόψεις του: Να επιτραπούν τα όπλα στα σχολείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν σε όλες τις ταινίες του χαρίζει το γέλιο- άλλωστε έχει κάνει καριέρα στις κωμωδίες. Οι απόψεις του Βινς Βον για την οπλοκατοχή όμως προκαλούν ανησυχία.

Ο ηθοποιός δεν τάχθηκε απλά υπέρ αυτού του δικαιώματος- που το συγκρίνει με το δικαίωμα για την ελευθερία του λόγου- αλλά δήλωσε επιπλέον ότι πρέπει να επιτραπεί η είσοδος των όπλων στα σχολεία!

Οταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, απάντησε: «Εννοείται. Νομίζετε ότι οι πολικοί που κάνουν κουμάντο στη χώρα δεν έχουν όπλα στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους; Εχουν. Πρέπει να έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Η απαγόρευση των όπλων είναι σαν να απαγορεύεις τα πιρούνια σε μία προσπάθεια να καταπολεμήσεις την παχυσαρκία. Αφαιρώντας τα όπλα, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ δεν θα απαλλάξει τον κόσμο από εγκληματικότητα», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, κατά την άποψη του Βον, ο κόσμος πρέπει να μπορεί να κυκλοφορεί με όπλο δημοσίως και όχι μόνο να έχει ένα στο σπίτι του. «Εχουμε αυτό το δικαίωμα για να αντισταθούμε στην ανώτατη δύναμη μίας διεφθαρμένης και καταχρηστικής κυβέρνησης. Είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη άμυνα ενάντια σε έναν εισβολέα είναι ο ήχος της σκανδάλης που την τραβά κάποιος», είπε.

Οσο για τις αιματηρές επιθέσεις που γίνονται συχνά σε σχολεία, με δεκάδες νεκρούς, ο Βον υποστήριξε ότι αυτά τα «χτυπήματα» γίνονται εκεί όπου υπάρχουν μεγαλύτεροι περιορισμοί για τα όπλα. «Πρόκειται για πνευματικά αρρώστους που σκοτώνουν αθώους. Κάνουν επιθέσεις στα σχολεία γιατί ξέρουν ότι δεν υπάρχουν όπλα εκεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βινς Βον όπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ