Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε για την μετά-Ντόρτμουντ ζωή - iefimerida.gr

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε για την μετά-Ντόρτμουντ ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Βολφσμπουργκ έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο. Αυτόν της Ντόρτμουντ, καθώς αποτελεί πια παρελθόν.

Η μισή Ευρώπη τον θέλει, η άλλη μισή θα τον ήθελε πολύ αν μπορούσε. Ο Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο αποφάσισε για το επόμενο βήμα στην ζωή του μετά την αποχώρηση του από την Ντορτμουντ.

Ο Κλοπ, έπειτα από επτά χρόνια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού μίλησε αρκετά με την οικογένειά του και όσους τον συμβουλεύουν για τις επαγγελματικές του αποφάσεις, δεν θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία κάποιου κλαμπ και θα γεμίσει τις "μπαταρίες" του.

«Ύστερα από επτά έντονα και συναισθηματικά χρόνια πραγματικής αγάπης, θεωρώ πως είναι καλή ιδέα να αφήσω πίσω τις πολλές μνήμες μου, προτού αναλάβω μία νέα πρόκληση με το προπονητικό μου τιμ, ανανεωμένος και γεμάτος κίνητρα» ανέφερε ο Κλοπ, γνωστοποιώντας την απόφασή του.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε κάνει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και πριν αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ