Αποκρουστικό βίντεο από το BBC: Τζιχαντιστές κρέμασαν και ξυλοκόπησαν 14χρονο - iefimerida.gr

Αποκρουστικό βίντεο από το BBC: Τζιχαντιστές κρέμασαν και ξυλοκόπησαν 14χρονο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσπάσματα από ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το BBC, στο οποίο καταγράφεται ο άγριος βασανισμός ενός αγοριού 14 ετών από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Του έδεσαν τα μάτια, τον κρέμασαν από το ταβάνι και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν.

Ο μικρός Αχμέντ ήταν μόλις 14 όταν στου συνέβησαν όλα αυτά τα φρικιαστικά, ενώ, μιλώντας στο κανάλι δηλώνει «Σκεφτόμουν τους γονείς μου, τη μητέρα μου. Πίστευα ότι θα πέθαινα και θα άφηνα πίσω την οικογένειά μου».

«Με μαστίγωσαν και μου έκαναν ηλεκτροσόκ για να ομολογήσω. Τους είπα τα πάντα. Ούρλιαζα και φώναζα τη μητέρα μου» λέει ο 14χρονος και προσθέτει «Προσποιούνται ότι είναι θρήσκοι, αλλά είναι άπιστοι. Συνήθιζαν να καπνίζουν. Χτυπούν και σκοτώνουν ανθρώπους».

Αποκρουστικό βίντεο από το BBC: Τζιχαντιστές κρέμασαν και ξυλοκόπησαν 14χρονο | iefimerida.gr 0

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε θάνατο, ωστόσο, ο δήμιός του τον λυπήθηκε και του επέτρεψε να αποδράσει. Στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία .

Μάλιστα, ο άνδρας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο αυτομόλησε από το Ισλαμικό Κράτος και, μιλώντας στο BBC, δήλωσε πως έχει τύψεις και πως τράβηξαν το βίντεο για λόγους προπαγάνδας.

«Μετανιώνω κάθε στιγμή. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που έβλαψα θα με συγχωρήσουν» τονίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισλαμικό κράτος BBC βασανισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ