Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά κύπελλα - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει την 2η θέση στα πλέι οφ της Super League και θα αγωνιστεί το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη νταμπλούχος Ελλάδας και μένει να φανεί οριστικά η κατάταξη των ομάδων στην βαθμολογία των πλέι οφ. Πότε όμως αρχίζουν οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα;

Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά:

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και Κυπελλούχος

Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο παιχνίδι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Πρώτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι στις 28-29 του ίδιου μήνα με τον επαναληπτικό 4-5 Αυγούστου.

Αν ο ΠΑΟ περάσει από τον συγκεκριμένο γύρο, τότε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League θα γίνει στις 7 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 18-19 Αυγούστου και το δεύτερο 25-26 Αυγούστου. Αν δεν περάσει και αποκλειστεί, τότε ο Παναθηναϊκός πάει στο Europa League και θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ στις 7 Αυγούστου, το πρώτο ματς στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά.

Δεύτερη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 17 Σεπτέμβρη.

Τρίτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και τα ματς στις 30 του ίδιου μήνα και 6 Αυγούστου.

Τέταρτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 22 Ιουνίου, το πρώτο ματς στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 23 Ιουλίου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ