Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά κύπελλα - Αναλυτικά οι ημερομηνίες - iefimerida.gr

Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά κύπελλα - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει την 2η θέση στα πλέι οφ της Super League και θα αγωνιστεί το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη νταμπλούχος Ελλάδας και μένει να φανεί οριστικά η κατάταξη των ομάδων στην βαθμολογία των πλέι οφ. Πότε όμως αρχίζουν οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα;

Παρακάτω διαβάστε αναλυτικά:

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και Κυπελλούχος

Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο παιχνίδι στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Πρώτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι στις 28-29 του ίδιου μήνα με τον επαναληπτικό 4-5 Αυγούστου.

Αν ο ΠΑΟ περάσει από τον συγκεκριμένο γύρο, τότε η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League θα γίνει στις 7 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 18-19 Αυγούστου και το δεύτερο 25-26 Αυγούστου. Αν δεν περάσει και αποκλειστεί, τότε ο Παναθηναϊκός πάει στο Europa League και θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ στις 7 Αυγούστου, το πρώτο ματς στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο μία εβδομάδα μετά.

Δεύτερη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League θα γίνει στις 28 Αυγούστου και το πρώτο ματς στις 17 Σεπτέμβρη.

Τρίτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 17 Ιουλίου και τα ματς στις 30 του ίδιου μήνα και 6 Αυγούστου.

Τέταρτη θέση πλέι οφ

Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνει στις 22 Ιουνίου, το πρώτο ματς στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 23 Ιουλίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ