Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι είναι η Ελλάδα; Ρουσφετάκια, διορισμοί, Ρωσίδες, μπουζούκια, Porsche - iefimerida.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι είναι η Ελλάδα; Ρουσφετάκια, διορισμοί, Ρωσίδες, μπουζούκια, Porsche

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αλλιώτικη συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και εξέπληξε με την πολιτική της ανάλυση.

Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στον Άρη Βασιλειάδη, στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής.

Τι είπε για την τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα:
«Κάποια στιγμή ελπίζω να επανακάμψουμε. Δεν υπάρχει η οικονομική άνεση του παρελθόντος. Έχω περιορίσει τις ανάγκες μου, όπως όλοι, και, προς το παρόν, είμαι χαρούμενη που μπορώ και πληρώνω το δάνειο του σπιτιού μου. Εκείνο στο οποίο δίνω προτεραιότητα πλέον είναι η ηρεμία μου. Βέβαια, εδώ και μερικά χρόνια επιλέγω να μην ανοίγω την τηλεόραση και ειδικά την ώρα των ειδήσεων. Δεν είναι καλό για την υγεία. Νομίζεις ότι καταστρέφεται ο κόσμος. Μια χαρά μαθαίνω τα νέα από το Internet και τις εφημερίδες. Και ασφαλώς για τη σημερινή κατάσταση φταίμε όλοι. Ρουσφετάκια, διορισμοί, Ρωσίδες, μπουζούκια, πακέτα, Porsche. Όλοι απλώσαμε το χεράκι μας. Και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού».

Για τη σόου μπίζνες:
«Μικρή ήθελα να γίνω μπαλαρίνα ή πιλότος. Η μητέρα μου ήταν νηπιαγωγός και ο πατέρας μου δούλευε στο δημόσιο ταμείο. Μέναμε στην Κυψέλη. Μεγάλωσα βλέποντας όλες τις παραστάσεις του Λευτέρη Βογιατζή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων. Όπως και όλες του Εθνικού Θεάτρου. Και της Επιδαύρου». Μπήκε για τα καλά στη show business. Μόλις το ακούει, χαμογελάει.
«Μου φαίνεται αστείο όταν ακούω αυτή τη λέξη. Είμαστε μια τοσηδά χώρα, σαν χωριό. Απλώς νιώθω τυχερή που η καριέρα μου έχει διάρκεια και μπορώ και απολαμβάνω την κάθε συνεργασία» σημειώνει.

Τι σημαίνει να είσαι διάσημος
«Είναι μια σκληρή δουλειά με ατελείωτες ώρες προβών, ελάχιστων, πλέον, χρημάτων και πολλών θυσιών. Και πρέπει να έχεις πάντα αίσθηση του πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας. Δεν θα ξεχάσω ένα γνωστό παραγωγό, από τον οποίο ζήτησα δουλειά όταν έπαιζα στη Λάμψη και μου απάντησε «Μην περιμένετε να ξεπλύνετε τις αμαρτίες της καθημερινής σειράς σας στο θέατρό μου». Και είχε δίκιο. Ο ηθοποιός πρέπει να ψάχνεται, δεν είναι δημόσιος υπάλληλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ