Ο Βαρουφάκης ειρωνεύεται τους δημοσιογράφους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης ειρωνεύεται τους δημοσιογράφους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, εισερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών σήμερα το πρωί και θέλοντας να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την υπόθεση της Έλενας Παναρίτη, έριξε μια απίστευτη ειρωνεία.

«Εγώ θέλω να σας πω ότι οι εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα πρέπει να επανεξεταστούν. Είναι απίστευτο ότι άνθρωποι τους πνεύματος και της δημοσιογραφίας δουλεύετε τέτοια μέρα» είπε, σε ειρωνικό τόνο, εννοώντας ότι είναι αργία του Αγίου Πνεύματος (για το Δημόσιο).

«Κι εσείς δουλεύετε σήμερα, οπότε είναι καλό», του απάντησε ετοιμόλογη δημοσιογράφος και συνέχισε τις ερωτήσεις: «Ερχεται νέο Μνημόνιο, υπουργέ; Η παραίτησή σας;», αλλά ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν απάντησε.

Επώνυμος δημοσιογράφος σχολίασε στο facebook τα λεγόμενα Βαρουφάκη:

«Ο Γιανης εξεφρασε την απορία που εμείς οι δημοσιογράφοι δουλεύουμε του Αγίου Πνεύματος. Εγω πάλι εκφράζω την απορία μου που δουλεύει όλες τις αλλες μέρες..»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ