Κυβερνητικοί κύκλοι: Η επιλογή Παναρίτη έγινε συλλογικά και όχι από τον Βαρουφάκη - iefimerida.gr

Κυβερνητικοί κύκλοι: Η επιλογή Παναρίτη έγινε συλλογικά και όχι από τον Βαρουφάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά τη δήλωση παραίτησηςτης Ελενας Παναρίτη από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, κυβερνητικοί κύκλοι υποστήριξαν πως η επιλογή της ήταν μία συλλογική απόφαση.

«Η επιλογή της Έλενας Παναρίτη, ως εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, έγινε συλλογικά», επισήμαναν προ ολίγου κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας ότι οι απόψεις που ακούστηκαν ότι την επέβαλε ο Γιάνης Βαρουφάκης «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Μία ημέρα νωρίτερα ο Σαγιάς έλεγε: «Ο Βαρουφάκης μας την επέβαλε με το ζόρι»

Τα όσα δηλώνουν τώρα οι κυβερνητικές πηγές είναι εντελώς αντίθετα με τα όσα είπε την Κυριακή ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Σπύρος Σαγιάς στο «Βήμα». Ο κ. Σαγιάς είχε πει: «Το θεωρώ ντροπή η κυρία Παναρίτη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο ΔΝΤ. Είναι απαράδεκτο». «Είναι το πλέον ακατάλληλο και προβληματικό πρόσωπο που μπορεί να επιλεγεί για αυτή τη θέση. Από την αρχή εξέφρασα την αντίθεσή μου», τόνισε ο κ. Σαγιάς και συμπλήρωσε: «Ο Βαρουφάκης μας την επέβαλε με το ζόρι».

Σε ερώτηση του «Βήματος» αν υπάρχει θέμα με τον Βαρουφάκη που επιβάλλει άτομα της αρεσκείας του με το ζόρι, ο γ.γ. της κυβέρνησης απάντησε: «Οχι, αλλά υπάρχει σοβαρό θέμα με την κυρία Παναρίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ