Σουάρες και Κιελίνι συναντιούνται ξανά - Το σκίτσο της «L'Equipe» [εικόνα] - iefimerida.gr

Σουάρες και Κιελίνι συναντιούνται ξανά - Το σκίτσο της «L'Equipe» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δάγκωμα του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι έκανε πέρυσι το γύρο του κόσμου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, υποχρεώνοντας την FIFA να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Ουρουγουανό. Τώρα, οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η «L'Equipe» θέλησε να αφιερώσει λίγο χώρο στο θέμα με ένα σκίτσο.

Λουίς Σουάρες και Τζόρτζιο Κιελίνι θα βρεθούν ξανά αντίπαλοι πριν περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη φάση που σημάδεψε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όταν ο Ουρουγουανός δάγκωσε τον Ιταλό στον ώμο. Αυτή τη φορά η κόντρα τους θα είναι σε επίπεδο συλλόγων, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα.

Η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» θέλησε με χιουμοριστική διάθεση να προετοιμάσει το κλίμα για τη συνάντηση των δύο πλευρών παρουσιάζοντας ένα σκίτσο με τον Σουάρες να βουρτσίζει τα δόντια του.

Σουάρες και Κιελίνι συναντιούνται ξανά - Το σκίτσο της «L'Equipe» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ