Κομισιόν: Πιο σημαντικό από τα άρθρα σε εφημερίδες είναι οι προτάσεις για μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Κομισιόν: Πιο σημαντικό από τα άρθρα σε εφημερίδες είναι οι προτάσεις για μεταρρυθμίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σπόντα για το πρόσφατο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στη Le Monde απάντησε η Κοιμσιόν, μέσω της εκπροσώπου της, Μίνα Αντρέεβα.

Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων τη Δευτέρα, η κ. Αντρέεβα φέρεται να είπε: «Αυτό που μετράει περισσότερο από τα άρθρα στις εφημερίδες είναι οι συγκεκριμένες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις».

Παράλληλα, ενημέρωσε πως το deadline για την Ελλάδα είναι η 30ή Ιουνίου, οπότε και λήγει η επέκταση του ελληνικού προγράμματος – άποψη την οποία είχε εκθέσει και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πριν από λίγες ημέρες στη Δρέσδη, κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης των G7. «Δεν είναι δουλειά μας να θέτουμε deadlines – το μοναδικό deadline για την Ελλάδα είναι το τέλος του Ιουνίου», δήλωσε η κ. Αντρέεβα.

Τέλος, επισήμανε πως το επόμενο Eurogroup είναι καθορισμένο για τις 18 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να γίνει νωρίτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ