«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποτρόπαια δολοφονία της οικογένειας ομογενών του Σάββα Σαββόπουλου, τα μέλη της οποίας βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται Ντάρον Ντίλον Γουίντ, ο οποίος συνελήφθη.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του, αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το γενετικό του υλικό από την κόρα πίτσας, η οποία είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13η Μαίου, όταν και είχαν δολοφονηθεί τα θύματα της οικογένειας.

«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο δράστης

Ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως ο πελάτης είναι αθώος γιατί... δεν τρώει πίτσα. Οπως υποστηρίζει, το DNA που βρέθηκε δεν είναι του πελάτη του, μιας και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να παραγγείλει κάτι που δεν τρώει.

«Δεν τρώει πίτσα» είπε ο Φίκερ στο ABC, συμπληρώνοντας πως οι αρχές δεν συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς θεωρούν πως έχουν τον ένοχο.

Να υπενθυμίσουμε πως το άγριο έγκλημα έγινε στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Ουάσινγκτον και σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της χώρας.

Αγρια δολοφονημένοι βρέθηκαν ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη γυναίκα του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα.

«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο μικρός γιος

«Δεν τρώω πίτσα» -Αθώος δηλώνει ο ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας των Ελλήνων ομογενών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η οικιακή βοηθός


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ