Η Παναρίτη απαντά: Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς - iefimerida.gr

Η Παναρίτη απαντά: Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε όχι μόνο στην αντιπολίτευση, αλλά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή της για τη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η Ελενα Παναρίτη πήρε θέση.

Μέσω Twitter έγραψε ότι δεν έχει κάνει δηλώσεις, ενώ σημείωσε ότι λυπάται για τους χαρακτηρισμούς.

«Δεν εχω κάνει δηλώσεις μιλάω οταν πρέπει. Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς. Είναι κρίμα γιατί η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει», απάντησε η κ. Παναρίτη, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σχολιάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο πρόσωπό της.

Ανάμεσα στα στελέχη που εξέφρασαν δημόσια τη διαφωνία τους, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Νίκος Φίλης και η Σοφία Σακοράφα.

Νωρίτερα, το usay.gr είχε δημοσιεύσει σχόλια που απέδιδε στην η κ. Παναρίτη.

«Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα. Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα», ανέφερε το δημοσίευμα ως δηλώσεις της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Παναρίτη ΣΥΡΙΖΑ ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ