Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Μαΐου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί έχετε να πείτε και να κάνετε πολλά αυτή την περίοδο, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές υποθέσεις σας που ενδεχομένως να παρουσιάσουν κάποιες καθυστερήσεις, ίσως ακόμη και μια λαθεμένη εκτίμηση. Προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε. Τα οικογενειακά σας θέματα πηγαίνουν καλά, ενώ ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να υπάρξει κάποιος προβληματισμός στις σχέσεις σας, ενώ την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, αρκετά σημαντικό. Προσπαθήστε να αποτρέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από μια απόφαση που θέλουν να πάρουν ή από μια μετακίνηση που σκέφτονται να κάνουν, γιατί μπορεί να είναι απατηλή ή δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Ταύρος
Ταύροι μου τα εργασιακά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα αυτή την περίοδο, ενώ όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Στον χώρο της εργασίας σας διαδραματίζονται πολλά, ενώ τα οικονομικά σας παρουσιάζουν έναν αντιφατικό χαρακτήρα. Προσέχετε μήπως εξαπατηθείτε. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου αυτή την περίοδο έχετε αλλεπάλληλα και σημαντικά γεγονότα, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 31 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε για εξαπατήσεις, λάθη ή λαθεμένες εκτιμήσεις στα επαγγελματικά σας. Τώρα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας, βλέπετε φίλους από τα παλιά ή ασχολείστε με ένα οικογενειακό σας θέμα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Η διάθεση για δράση, ίσως όμως και η ένταση δεν λείπουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και με ένα σημαντικό για εσάς εργασιακό θέμα.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι το τριήμερο αυτό θα ασχοληθείτε σοβαρά με την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία, ενώ η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, και με θετικό και με αρνητικό τρόπο. Η Αφροδίτη ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ ένα επαγγελματικό θέμα εξακολουθεί να αναστατώνει τις σκέψεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα πρέπει να πάρετε τώρα κάποιες αποφάσεις, ενώ, λόγω των αποφάσεων σας, διαφοροποιείστε απέναντι στις προσωπικές σας σχέσεις ή τον γάμο σας. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φίλους ή συγγενείς).

Λέων
Εσείς οι Λέοντες διανύετε μια περίοδο γεμάτη δράση, με ενεργή κοινωνική ζωή, με επαφές με φίλους αλλά και συλλογική δουλειά! Όμως, το τριήμερο αυτό θα πρέπει να προσέχετε μην εξαπατηθείτε, ενώ είναι πιθανό να κάνετε κάποια λάθη ή κάποιες άστοχες κινήσεις. Προσέχετε μήπως εξαπατηθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε πολλές συναντήσεις και επαφές με αγαπημένους σας ανθρώπους, ενώ η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο σπίτι. Φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας με νέα δεδομένα.

Παρθένος
Για εσάς τους Παρθένους υπάρχει τόσο μια ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και μια απογοήτευση ή συνειδητοποίηση ότι κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες σας δεν είναι αυτό που θα θέλατε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου. Αντίθετα, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση. Η Κυριακή είναι μια κατάλληλη ημέρα για να βρεθείτε με τους φίλους σας.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί μπορεί την Παρασκευή (με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο), να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Αυτό τον καιρό σας απασχολούν ταξίδια, σπουδές, νομικά ή διαδικαστικά θέματα, συμβόλαια ή συμφωνίες, το τριήμερο όμως αυτό δεν προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσουν. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις οι οποίες δεν φαίνεται να κλείνουν μέσα σε αυτό το απατηλό Σαββατοκύριακο. Οι φίλοι σας γενικότερα σας στηρίζουν. Να θυμάστε ότι αν ξεφύγετε από τις παγίδες που έχει αυτό το τριήμερο, ο Ιούνιος που ξεκινά έχει να σας δώσει πολλά.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ασχοληθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο με τα πολύ προσωπικά σας θέματα με την συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας να ευνοείται ιδιαίτερα! Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα σας απασχολούν άμεσα, τις ημέρες όμως αυτές (ειδικά την Κυριακή) δεν θα πρέπει να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες, καθώς μπορεί να αποδειχθούν είτε πιεστικές για εσάς, είτε απατηλές είτε να μην υπόσχονται διάρκεια.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες μπορείτε να δείτε φίλους Παρασκευή και Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να ηρεμήσετε, με τον Άρη από το απέναντί σας ζώδιο να προκαλεί ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ενώ αν έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου αντιμετωπίζετε ένα οικογενειακό θέμα το οποίο είναι ασαφές. Αποφύγετε να πέσετε σε παγίδες ή να κάνετε λάθη. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή φάση, με μια αρκετά ερωτική και πολύ σημαντική περίοδο να αρχίζει τώρα για εσάς! Όσοι έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αλλά και από τις εξαπατήσεις.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για κάποια καινούρια ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, ενώ στον χώρο των οικονομικών ενδεχομένως να έχετε κέρδη! Όμως, αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, το τριήμερο αυτό μπορεί να έχετε αλλαγές στα σχέδιά σας, ενώ στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν νέα και πολύ σημαντικά δεδομένα. Μην υπογράψετε συμβόλαια, μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις και αποφύγετε γενικότερα να πάρετε αποφάσεις αυτό το τριήμερο, με τις ημέρες αυτές να είναι σημαντικά απατηλές. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι ή για κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στα σχέδιά σας ευνοούνται αυτό το διάστημα, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο! Την περίοδο αυτή είστε αφιερωμένοι στα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Το τριήμερο όμως αυτό είτε είναι πεσμένες οι αντοχές σας είτε θα πρέπει να αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια, να κλείσετε συμφωνίες ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα τα παιδιά σας αυτό το διάστημα, αλλά μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Άρης στους Διδύμους από την μια πλευρά σας κάνει να ασχολείστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και από την άλλη να θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, εάν ασχοληθούν με ένα οικονομικό θέμα, θα πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύες θα υπάρξουν σημαντικές εργασίες αυτή την περίοδο, τα θέματα όμως που έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια παρουσιάζουν μια ασάφεια, κυρίως την Κυριακή, και ίσως να πρέπει να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα. Προσέχετε τις οικονομικές σας συναλλαγές. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ