Ρομπίνιο για Ολυμπιακό: Εξαρτάται από τα λεφτά

Η Σάντος τον θέλει για ακόμη 5 χρόνια, αλλά ο ίδιος σκέφτεται και την πρόκληση του Champions League μέσω Ολυμπιακού.

Ο Ρομπίνιο στα 31 του μετά τη Μίλαν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σάντος δείχνει ότι τον θέλει και του προσφέρει την σιγουριά και την άνεση της πατρίδας του. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Μοντέστο Ζούνιορ Ρόμα διευθέτησε κάθε οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε στο πρόσωπο του Ρομπίνιο. Την Κυριακή ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει το τελευταίο φετινό παιχνίδι του με τα χρώματα της Σάντος κόντρα στη Ρεσίφε.

Σκέφτεται ήδη το μέλλον του και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μάλιστα ρωτήθηκε για αυτό. Ο 31χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να πει το «ναι» θα είναι η οικονομική πρόταση που θα του γίνει!

«Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά που θα γίνει», απάντησε αρχικά ο Ρομπίνιο στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com» σε ερώτηση αναφορικά με τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει ο Βραζιλιάνος στράικερ «Είμαι πολύ χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ελληνική ομάδα. Θα δούμε τι μπορεί να μου δώσει το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μία εξαιρετική χώρα και ένα όμορφο μέρος για να μείνεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπίνιο Ολυμπιακός Σάντος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ