Ρομπίνιο για Ολυμπιακό: Εξαρτάται από τα λεφτά - iefimerida.gr

Ρομπίνιο για Ολυμπιακό: Εξαρτάται από τα λεφτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάντος τον θέλει για ακόμη 5 χρόνια, αλλά ο ίδιος σκέφτεται και την πρόκληση του Champions League μέσω Ολυμπιακού.

Ο Ρομπίνιο στα 31 του μετά τη Μίλαν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σάντος δείχνει ότι τον θέλει και του προσφέρει την σιγουριά και την άνεση της πατρίδας του. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Μοντέστο Ζούνιορ Ρόμα διευθέτησε κάθε οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε στο πρόσωπο του Ρομπίνιο. Την Κυριακή ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει το τελευταίο φετινό παιχνίδι του με τα χρώματα της Σάντος κόντρα στη Ρεσίφε.

Σκέφτεται ήδη το μέλλον του και ο Ολυμπιακός είναι μία από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μάλιστα ρωτήθηκε για αυτό. Ο 31χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να πει το «ναι» θα είναι η οικονομική πρόταση που θα του γίνει!

«Εξαρτάται από την οικονομική προσφορά που θα γίνει», απάντησε αρχικά ο Ρομπίνιο στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com» σε ερώτηση αναφορικά με τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει ο Βραζιλιάνος στράικερ «Είμαι πολύ χαρούμενος που ενδιαφέρεται για μένα η ελληνική ομάδα. Θα δούμε τι μπορεί να μου δώσει το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα είναι μία εξαιρετική χώρα και ένα όμορφο μέρος για να μείνεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπίνιο Ολυμπιακός Σάντος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ